IMG_20200205_140319.jpg
Strojno Odštopavanje

 

Usluge strojnog odštopavanja visokotlačnim ispiračima, motornim sajlama, lancima u cijevima od 50mm do 500mm.

Postupak je moguće obavljati uz upotrebu kamera ukoliko postoji potreba.

Ukoliko želite biti sigurni da je posao kvalitetno obavljen možemo Vam obaviti snimanje prije/poslije obavljenog posla.

IMG_20190831_095950_1.jpg
Strojno Čišćenje Odvodnih cijevi

 

Ukoliko Vam je kanalizacijski sustav zaštopan do te mjere da je nemoguće izvršiti klasično odštopavanje istog (tvrdokorne naslage kamenca, masnoća, uraslog korjenja ili nekih drugih stranih objekata unutar kanalizacijskih cijevi) čišćenje izvršavamo raznim glodalicama, noževima, lancima sa noževima i sličnim alatima kako bi osigurali normalan protok kroz cijev.

Cijeli proces se izvodi uz upotrebu kamera.

snimanje.png
Snimanje kanalizacijskih sustava

 

Ukoliko je kanalizacijski sustav neispravan nakon izvršenog odštopavanja istog, vršimo uslugu snimanja i lociranja mjesta kvara (puknuće, začepljenje nepoznatim objektom i sl).

Mjesto kvara je moguće snimiti i locirati sa točnosti unutar 10cm od istog te nije potrebno suvislo razbijanje i kopanje.

premazuivanje.png
Obnavljanje cijevi

 

Ukoliko Vam je jedina mogućnost izmjena kanalizacijskog sustava zbog dotrajalosti ili neisporavnosti u vertikalnom ili horizontalnom djelu nudimo Vam uslugu premazivanja, obnavljanja, presvlačenja cijevi od promjera 50mm do 300mm sa dvokomponetnim epoxi premazom za koji smo prvi i jedini u Hrvatskoj.Uz ostalo nudimo i ugradnju stentova i linera.